Detalj sa starta meča

Džeki kao da fali nešto na ruci: Do sada je izlazio prvi, a večeras zadnji

Admin Čaušević

Edin Džeko bi do sada predvodio igrače prilikom izlaska na teren, ali to večeras u Bragi nije bio slučaj.

Kao što je poznato Džeki je oduzeta kapitenska traka Rome, a večeras je nakon mjesec konačno meč počeo od prve minute, a trebalo mu je manje od pet minuta da zabije gol.

Popularni Dijamant je iz tunela izašao kao posljednji igrač Rome kao što je i obično slučaj s najvećim zvijezdama ekipe koji ne nose kapitensku traku.

Zanimljiv detalj viđen je i neposredno uoči prvog sudijskog zvižduka. Džeko se uhvatio za lijevi rukav te je namještao dres baš gdje mu je inače stajala kapitenska traka.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Inače, kapiten Rome u večerašnjoj utakmici je bio Cristante koji je morao izaći nakon sedam minuta igre, a kapitenska traka je nakon toga završila na ruci Mancinija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.