Ružne scene obilježile su sjajan meč Zvezda i Milana

Ko je vrijeđao Ibrahimovića na Marakani: "Vezama se našao na mjestu na kojem nije smio"

Samir Mlaćo

Ružne scene obilježile su meč Crvene Zvezde i Milana.

Završilo je 2:2, a meč je obilježilo vrijeđanje Zlatana Ibrahimovića sa tribina Marakane.

Ibrahimović je skočio da proslavi pogodak svog tima, a jedan navijač ga je nazvao balijom.

"Sjedi dolje, Zlatane! Pi*ko jedna, balijo jedan smrdljivi. Je*em li te u usta da te je*em!" , čuje se na snimku koji dolazi iz novinarske lože.

Iz Zvezde su obećali da će osoba koja je vrijeđana Ibrahimovića biti pronađena, a srbijanski mediji navode da se ne radi o novinaru.

"Svim novinarima, koji su se grupirali na jednu stranu, bilo jasno da se ne radi o medijskom radniku, već o nekome ko se zahvaljujući ko zna kojim vezama našao na mjestu na kojem nije smio, klubu preostaje da pokuša identificirati izgrednika koji je osramotio cijeli klub u svijetu i pokvario spektakl", piše Telegraf.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Jasno je i da su u novinarskoj loži prekršena pravila jer su nije poštovao broj osoba koje su mogle biti na navedenom mjestu, te ostale mjere.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.