23

Komentari (23)

Mele
Sto Pic ko nisi sisao malo blize da mu to u lice kazes, pokazo bih ti onda, za sekundu bi te nokautirao taj ******.
user1605368976
Srpska posla.Voljeli bi i oni da nisu takvi .
ryan.giggs
A CZ ne zna o kome se radi? Zanimljivo...
roki-rokic
Furgas se sasro.Ne vidjeh kako se kurci kao na travnjaku kad mu neko uklize ovdje pokupio usi ko picka nesmije se okrenit.
nono
Tvoje mišljenje je jadno isto koliko si i ti jadan !
roki-rokic
Tata ti je konj sto napravi konjinju tolikog.
roki-rokic
Koliko si jadan da nisi ni svjestan.
Sarbit2019
Trebao mu je Zlatan otici u svecanu ložu udarit mu ŠAMARCINU da izleti iz cipela.Četnicki tim C.Z uvijek bili Četnici od Arkana 80 godina pa do dana danasnjeg.
roki-rokic
Ali nije imao muda ni da se okrene ,a kamoli nesto da uzvrati.
Jos jedna srpska laz samo da bi se opravdali pred sirom javnoscu, znaju oni dobro koje on i taj sigurno nije zalutao na tribinama stadiona. Priznanja Dobrice Ćosića: „Laž je srpski državni interes“ Dobrica Ćosić, književnik, član SANU, bivši predsjednik države, „otac srpske nacije“, napisao je sljedeće: 228047-„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“
user1611963159
Ajax11
Zna bagra dobro ko je to bio -novi je on junak njihov -ploču ce mu dici
Sad ce mu ovi njegovi Djikani komponovati i opjevati pjesmu i popularisati ga, mislim na ove koji pjevaju pjesmu "Oj Pazaru i Sjenica bit ces druga Sreb...."
Zulfikar
Ko zna mozda za 300 godina bude svetac SPC...
Probisvjet
2014 Zlatan donirao sredstva za pogođene u poplavama u Srbiji. 2021 Navijači Crvene Zvezde: Balijo jedan smrdljivi je*em te usta EJ Srbijo kakve ti skote radjas. Rodjeni iz incesta su normalniji.
AmarSahi
Nisu to navijači Crvene Zvezde, to su čisto debili koji nemaju ništa pametnije raditi nego vrijeđati čovjeka koji je uspio ono što oni neće u 3 života.
user1571956549
Amar sahi Ti ko glasnogovornik srba hebem i tebe u pm
malezija
Ne to je navijač Milana, al iz Srbije , eto malo popio, zanio se.
AmarSahi
@malezija Momak, jel ti pratiš moje komentare i profil? Ja sam navijač Juventusa, a kao drugo, pročitaj moj komentar, jesam ja ikako branio ovoga idiota što je vrijeđao Ibru? Jesi ti meni naučio čitati u školi u 1. razredu?
meepo
@AmarSahi nije tebi napisao da si navijac Milana vec je to replika na ovo tvoje "Nisu to navijaci C.Zvezde"
malezija
Nisam, das ucim,zu unuke ali nisam prodana dusa kao ti
malezija
sad ucim uz unuke, bilo mi ovo na Njemačkom, pa izbaci druge riječi.
user1571956549
Fasiste srpske fujjjj....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.