FOTO: EPA

Oglasio se i njegov sin

Novi šok za fudbalski svijet: Pele se jedva kreće, zdravstveno stanje pogoršano

Haris Zilić
Teme:

Nova šokantna vijest za ljubitelje fudbala diljem svijeta.

Legendarni Edson Arantes do Nascimento, poznatiji kao Pele (80), jedva se kreće. Služi se šetalicom, a brazilski mediji pišu da se i zdravstveno stanje fudbalske legende pogoršalo.

Pele je dobio svoj dokumentarac, a ljubitelji fudbala su ostali šokirani kad su vidjeli Pelea u kolicima, a zatim kako se kreće uz pomoć šetalice.

Nakon toga i njegov sin Edinho je potvrdio da se Pele jedva kreće i da dobar dio vremena mora da provede u kolicima.

Edinho je također potvrdio pisanja medija o zdravtsvenom stanju koje se pogoršalo, što utiče i na san legendarnog Brazilca.

"Otac se jedva kreće. Zdravlje nije najbolje. Nedostaje mu sna, pravog odmora. Vjerujemo da će slaviti i u ovoj utakmici", rekao je sin legendarnog fudbalera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.