Svi su očekivali da će Pele čestitati Ronaldu zbog rekorda, ali on je sve šokirao svojim potezom

Promijenio biografiju na Instagramu

Svi su očekivali da će Pele čestitati Ronaldu zbog rekorda, ali on je sve šokirao svojim potezom

Endin Čaušević

Juventus je u nedjelju na svom terenu pobijedio Udinese sa 4:1, a dva gol ana ovom meču postigao je Cristiano Ronaldo.

Nevjerovatni Portugalac je i u 2021. godini nastavio sa fantastičnim igrama, a protiv Udinesea uspio je postići dva gola. Ronaldo sada na svom kontu ima 758 postignutih golova u karijeri i prestigao je legendarnog Pelea koji je zabio 757 pogodaka.

Mnogi su očekivali da će se Pele oglasiti i čestitati Ronaldu na nevjerovatnom rekordu kao što je to nedavno uradio za Lionela Messija, ali u ovom slučaju se to nije desilo.

Umjesto čestitke za Ronalda legendarni Brazilac je promijenio svoju biografiju na Instagramu. Pele je dodao u opisu da je najbolji strijelac svih vremena u fudbalu i sada tvrdi da je u svojoj karijeri zabio čak 1.283 gola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovakav potez je iznenadio fudbalsku javnost, ali očito je da Pele ne može da prihvati da je se u fudbalu pojavio neko ko je srušio njegov impresivni rekord.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
Zabio je on još 600 u svom vrtu.
7 7
Chico
Smijesni su mi Peleovi rekordi iz 60tih godina. U Messijevo i CRovo vrijeme onako sitan napadac bi zabijao 12 do 15 golova po sezoni, i to u Bundesligi ili Francuskoj. Ne moze se porediti s njima.
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi