Pele se oglasio i poslao poruku Ronaldu nakon što je optužen da je mijenjao podatke na Instagramu

Legendarni Brazilac se oglasio

Pele se oglasio i poslao poruku Ronaldu nakon što je optužen da je mijenjao podatke na Instagramu

Endin Čaušević

Legendarni brazilski fudbaler Pele našao se u centru pažnje zbog svog Instagram profila.

Naime, prije nekoliko dana Cristiano Ronaldo je oborio rekord Pelea po broju golova u karijeri. Ronaldo je u dosadašnjoj karijeri zabio 758 golova, dok je Pele prema zvaničnom podacima postigao jedan gol manje.

No, u centru pažnje našla se Instagram stranica legendarnog Brazilca i mnogi su poručili da je promijenio biografiju nakon što je Ronaldo srušio njegov rekord.

Na Instagramu Pelea u opisu piše da je on u karijeri zabio čak 1.283 gola koliko tvrdi njegov bivši klub Santos, ali u zvaničnim podacima to tako ne piše.

Međutim, nakon što su mnogi osuli paljbu po Peleu zbog ovih podataka on se oglasio i poručio je da uopšte ništa nije mijenjao nakon Ronaldovog rekorda, te je poslao poruku Portugalcu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Opužen sam od strane javnosti da sam promijenio biografiju na Instagramu kako bi bacio u sjenu velike zvijezde koje ruše moje rekorde. Ta biografija je bila ista od prvog dana kada sam se pridružio Instagramu. Ništa od ovoga ne bi trebalo biti u centru pažnje osim tvojih rekorda i nevjerovatnih postignuća", poručio je Pele.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bajernovac
pa realno sa kakvom se loptom tada igralo na njivetinama ovo je sada gospodski fudbal ,sada je lakse igrati sve imas bolje uslove ,,mislim da su prije 30 i vise godina bili bolji i izdrzljiviji fudbaleri ,,,moje misljenje ,,,
4 2
WOLF20
Senilni zeljan paznje
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi