Pepe sve šokirao izjavom

"Spavao sam s majkom kad sam imao 17 godina"

Edmir Škorić
Teme:

Iako je uveliko već bio zreo muškarac, Pepe nije mogao da se odvoji od svoje majke.

Bivši stoper Real Madrida poznat je po svom temperamentnu i agresivnosti na terenu, no čini se da je u stvarnosti potpuno drugačiji tip.

Tako je defanzivac Porta, koji danas slavi 38. rođendan, priznao da je, kada je imao 17 godina, spavao s majkom, iako su njegovi vršnjaci uveliko spavali samostalno i bez roditelja.

"Koliko sam bio razmažen? Dok nisam došao u Portugal, dakle do 17. godine, spavao sam sa majkom u krevetu, tako da samo zamislite", kazao je Pepe, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

"Već sam bio visok i spavao sam s roditeljima, ali to se vjerovatno ocu nimalo nije dopadalo. Skoro sam pričao s majkom i sjetila se kako sam volio da provlačim prste kroz njenu kosu, pa sam joj rekao da sam možda već tada znao da ćemo dugo biti odvojeni".

Portugalski reprezentativac rođen je u Brazilu, a u karijeri je profesionalno igrao za Maritimo, Porto, Real, Bešiktaš i od 2019. je ponovo u Portu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.