Pepe zaplakao kada je vidio kakvu povredu je zadobio njegov saigrač

Nanu prebačen u bolnicu

Pepe zaplakao kada je vidio kakvu povredu je zadobio njegov saigrač

E. Čaušević

Fudbaleri Porta, Nanu, večeras je doživio tešku povredu glave na meču protiv Belenensesa.

U finišu utakmice vidjeli smo stravičan sudar Nanua i golmana domaće ekipe Kritsyuka, a deblji kraj izvukao je fudbaler Porta.

Po reakcijama ostalih igrača bilo je jasno da je riječ o težoj povredi i na svu sreću doktori i hitna pomoć su brzo reagovali.

Igraču Porta se dugo ukazivala pomoć, a onda je prebačen u bolnicu jer je zadobio teške povrede glave. Još uvijek nije poznato u kakvom je stanju, ali je jasno da se radi o ozbiljnoj povredi.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

To najbolje pokazuje reakcija iskusnog Pepea koji je plakao dok se njegovom saigraču ukazivala pomoć. Nadati se da je Nanu dobro i da nije zadobio neke teže povrede glave.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi