Vratio se na posudbu u Željezničar

Kolika je Šabanadžovićeva plata u AEK-u?

Admin Čaušević

Anel Šabandžović će na proljeće nositi dres Željezničara nakon što je stigao na posudbu u redove Plavih. 

Šabanadžović je igračku afirmaciju doživio upravo na Grbavici gdje će u naredna tri mjeseca nastojati da se vrati u takmičarsku formu.

Prilikom dogovaranja posudbe Šabanadžović je pristao da se odrekne većeg dijela plate koliko zarađuje u AEK-u.

Prema izvorima bliskim grčkom klubu SportSport.ba saznaje da Šabanadžović na godišnjem nivou ima platu u iznosu od 150.000 eura.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

To znači da za polusezonu u Atini zaradi 75.000 eura što neće biti slučaj na Grbavici pošto se odrekao dobrog dijela plate.

Na kraju je odlučio da igranje i karijeru stavi ispred novčane zarade jer se sigurno radi o talentovanom fudbalu koji ima još toga da pokaže, to će uraditi na mjestu gdje je sve i počelo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.