Vratio se na posudbu u Željezničar

Kolika je Šabanadžovićeva plata u AEK-u?

34

Komentari (34)

kobe24
Na svakom postu o Želji, pitari dođu i pljuju. Napušite nam se qrca kolektivno svi.
rabodimis
A meni cudno sto manijaci na svaki post Pitara odgovaraju nakim ped*rlucima.. Jel vi podrzavate sportski klub il onaj LGQURPYV pokret ? Malo, malo pa qrc u ustima.. Nije ti ovo Po*nHub, ovo je pokusaj sportskog portala prijatelju..
kobe24
Baš si duhovit, al hajde, navikli ste bit tastatura huligani. SARAJVO HORDE ZLA TASTATURA HULIGAN!
rabodimis
@kobe24 Uopste nisam duhovit, pitanje je ozbiljno.. Sta ti znaci to tastatura huligan ? uopste te ne razumijem.. Sta zelis da kazes ? Pokusavas da nesto zakljucis i usput nekog uvrijedis, dobijes pitanje bez uvrede.. Izvini, jel se ti to hvalis tim da si tastatura huligan il je u pitanju nesto drugo ? Ne razumijem.. Ovo sto si napisao velikim slovima je izraz tvoje srece nad dosjetkom ?
kobe24
Hajde pitaru, prvo u školu, nauči pisat, pa onda dođi srat po internetu. Neobrazovan si i nepismen za bilo kakav vid rasprave .
rabodimis
@kobe24 Sjecas se ti kako kod nas ljudi skandiraju kad se neki igrac izgubi na terenu ? Ono glupane, glupane, glupane.. Kakav je osjecaj bit taj igrac ? Vazda me to interesovalo, bil podijelio iskustvo ? Ucini nesto dobro danas.. :)
Chico
Sportsport u sluzbi opravdavanja Amawovog mesetarenja s ighacima
Zgembo1921
realno koliko se vi pitari ku*cite da ste nesto bolji a ne mozete satrati zelju koji su po vasim pricama gladni hl**** :) mozete misliti gdje bi bili da imaju platu u tri mjeseca, za****vali bi se s ligom :D
rabodimis
Niko nije rekao da vi imate los tim.. Naprotiv, vi imate odlican tim pun iskusnih igraca.. Kao i mi.. Razlika je u perspektivi i buducnosti.. to je razlog kur*enja.. ;)
pjanke.sa
Nikad to zgembo i mitomanijaci nece shvatiti. Ali sta ces....
mosaljozemosaplavo
Perspektiva je upitna i u Sarajevu i u Zelji realno nijedan klub nema pozitivnu perspektivu u BiH
rabodimis
@mosaljozemosaplavo Ne bih se slozio, nisu svi gliste u nasoj drzavi, ima i boraca.. I to strasnih. ;) A uz dobar inat i sampiona. Braca ni jedan covjek nije postao sampion iz majcinog stomaka.. nego radom.. kad padnes u zivotu, mora proc vremena da se opet dignes, da bol prodje.. Sve ima svoj prirodni tok.. Npr. dok se vasi "vrte i muljaju" nasi rade na svakom detalju, sticu iskustvo i napreduju.. Tu samo lud covjek ne vidi razliku, klasican primjer loseg i primjer dobrog rada.. PS Realno imali ste i vi u Misimovicu neku perspektivu i neki pravac..
rabodimis
@mosaljozemosaplavo Pitaj rodjene imal pozitivne perspektive, oni su bili u najgoroj mogucoj situaciji.. Vi ste sad super stabilni gdje su oni bili i kroz sta su prosli..
mosaljozemosaplavo
Sta za tebe znaci pozitivna perspektiva? Pogotovo u nasim uslovima glavni prihodi kluba su prodaje ulaznica vidis kakva je sada svjetska kriza i kako se klubovi snalaze, drugi glavni prihod je sponzorstvo generalno i oblici sponzorstva trecii glavni prihod je prodaja dresova i ostalih stvari iz fan shopa, sada ako mislis da nasi klubovi imaju toliku popularnost i toliki kapacitet da nesto veliko naprave grijesis
mosaljozemosaplavo
Jedino sto anel i dal imaju to su uslovi za treniranje zahvaljujući roditeljima, da su neki kapacitet ne bi bili sada u bh premijer ligi a nije sve ni u trudu i radu za nesto moras biti i kapacitet i prirodni talenat od brzine, izdrzljivosti pa do tehnike.
rabodimis
@mosaljozemosaplavo Pozitivna perspektiva je ono sto trenutno ima FK Sarajevo a negativna ono sto imate vi. Nasi ciljevi su totalno drugaciji, ono o cemu vi sad pricate mi smo pricali prije 10 godina..
Sarbit2019
U Željkanu online presjednik uveo novo pravilo.Prije su igraci potpisivali ugovor sa platom koju nisu dobijali i onda kada hoces da ides kazu ti moras se odreci plate koju svakako nisi primio ,novo pravilo je puno bolje sad se igraci odmah prije potpisa odreknu plate,koje svakako nema.Sto bi se administracija peglala trosio se bezveze papir kada se svakako zna da plate nema.
starigrad
Tako je brate Sarbit 2019.Plata je Željkanovim igračima misaona imenica.A kad će dobit koju marku to im može jedino reći Azira sa kaškama.
Presidente
sarajevo vole samo delije. arkan horde
Sarbit2019
Presidente@jesi li i ti online Presjednik kao i Ceric ? nenenene.
user1571956549
Ooo Sabitagaaa opet ga glabassss hehehe
pjanke.sa
Hahahaha e cuj odreknite se ba odmah plate da se ne zahebavamo kad budete htjeli ici hahahaha e mog Sarbitage nemoj bolan boli vise
Sarbit2019
549@evo izgleda poceli se Mitomani vracati sa komentarima.Izgleda Apaurini ipak djeluju samo redovno terapiju uzimati ne preskakati.Daj molim te imas 300 komentara mozes li bar napisati dvije recenice u komentaru.Nije valjda da si dobacio sano da jedne recenice.ps GLABARE 2012-2021 ŠPRIC ŠPRIC ŠPRIC...obrisi se imas nesto na licu.nenenene
user1583752673
Ne uvali ga babo u repku
SonPen1946
Pa normalno da se odrekao plate, ko da bi je ikako i primio, i ovako je upitno.
Smrdak
mosaljozemosaplavo
i vasi nisu 2 mjeseca primili platu raspitaj se loma
blacky
**** ga da ti pojasnim da se ne sekiras ,svi igraci imaju dogovor da primaju plate kvartalno nisu oni kokuzi ko vasi da igraju za 500 keka.
Sarbit2019
mosaljozemosaplavo@eto ti znas rekao si nam ti ne moram se raspitivati.Vi Mitomani sve znate osim ko vam je kablove zdipio ko vas je harakiro,i koliko ste kupona prodali za derbi pukla bruka za kupone uzeo Brajlovic 1000 i jos 200 zavijaca po 4/5 nesmijete ni objaviti.nenene
mosaljozemosaplavo
Nikakvi to mitovi nisu igraci vam nisu plate primili 2 mjeseca to se raspitaj medju nekim igracima slobodno, kinez je zavrnuo pipu kmeeee
SonPen1946
Pa covjek vam tek dosao i vec zavrno pipu, svaka mu cast. minus 9 kmeeeeeee, 9 god bez titule kmeeeeeeee, gasite se kmeeeeeeeee,
Sarbit2019
mosaljozemosaplavo@eto koliko si pouzdan ne znas da kod nas nije Kinez nego Vijetlamac.Kako ce Kinez nama zavrnuti pipu nemamo mi Kineza ? Izgleda da si ti to pomjesao kod vas je Kinez X.LI ,a plata ne primate.Da nije vama X.Li zavrnuo samo sta da zavrne kada vec nema nista? Hahahaha
Sarbit2019
SonPen1946@hahahahaha jeste zavrno Kinez i ono malo sto kapa na kapaljku.HAHAHAHAHA Kazu uvodi X.Li ustede u Željkana od sada U Željlabu vise se ne jede sa dva kineska stapica za jelo nego samo sa jednim.HAHAHAHA.
SonPen1946
@Sarbit2019 Kako mislis da se jede zelji, mozda rijetko hahahah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.