FK Željezničar danas predstavio još jedno pojačanje
Foto: Armin Heric/fkz.ba

Damir Hrelja na Grbavici

FK Željezničar danas predstavio još jedno pojačanje

E. Škorić

Nakon što je objavljeno da je Anel Šabanadžović na posudbi do kraja sezone, FK Željezničar je objavio i da je Damir Hrelja novi član kluba.

Devetnaestogodišnji krilni nogometaš dolazi iz Goražda, a potpisao je ugovor do ljeta 2023. godine uz opciju produženja na još godinu dana.

On je s Plavima bio od početka priprema i svojim je zalaganjem i kvalitetama natjerao struku da ga zadrži i da mu se ponudi ugovor.

"Veoma mi je drago što sam se priključio najtrofejnijem klubu i mnogo sam sretan što sam dio tima i dat ću sve od sebe da opravdam očekivanja kako ljudi u klubu tako i navijača. Atmosfera je odlična, svi su me sjajno prihvatili. Treninzi su odlični, dobro smo trenirali i idemo s jasnim ciljem, a to je borba za osvajanje trofeja. Još jednom ponavljam, dat ću sve od sebe da na dostojan način nosim dres FK Željezničar", istakao je Damir Hrelja.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
HAHAHAHAHA Daj ba kone ovo kod vas vise sprdacina postala.Ovo 'pojacanje'?HAHAHAHAHAHAHA nemam rijeci
16 17
hzsg
Sprema se zeljana opasno da juriša na mjesto viceprvaka..., KONKURENTI CUVAJTE SE....!!!
11 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi