Optimizam na klupi NK Široki Brijeg

"Idemo da slavimo protiv Krupe"

Samir Mlaćo

Nakon pobjede protiv Mladosti u Doboj Kaknju, nogometaši Širokog Brijega ponovo će u goste. Rival će im ovaj put biti FK Krupa.

Susret se igra sutra sa početkom u 14 sati, a ispred Širokobriježana najavili su ga Toni Karačić i Ivan Ikić.

"Odlično je ozračje u momčadi nakon uvodne pobjede. Dobili smo dodatno samopouzdanje i bilo je puno lakše raditi pripremu za ovu momčad. Vrlo dobro smo upoznali momčad Krupe, unatoč promjenama koje su i oni napravili. Spremni smo i idemo po novu pobjedu", kazao je Toni Karačić na konferenciji za medije.

Uz njega se novinarima obratio i krilni igrač Ivan Ikić koji polaže velike nade u novu dobru izvedbu i pobjedu.

"Kako je i trener rekao, imamo veliko samopouzdanje. Očekuje nas sigurno čvrsta utakmica, ali nadamo se pobjedi. Odradili smo dobru pripremu. Naše je samo trenerove zamisli prenijeti na teren i provesti u djelo. Želimo se nametnuti svojom igrom i doći do novih bodova", poručio je Ikić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Krupi na Vrbasu je teren s umjetnom travom što, kako je istaknuo trener Karačić, momčadi s Pecare neće predstavljati nikakav problem.

"Teren s umjetnom travom za nas ne može biti nikakav faktor iznenađenja. Naprotiv, očekuje nas sigurno dobra podloga i to je jedan od glavnih preduvjeta za dobru igru", ističe Karačić čija je momčad odradila nekoliko treninga na umjetnoj travi u klupskom kampu. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.