Dvije godine od smrti Krešimira Kete Bandića

Uspomene ne blijede

Dvije godine od smrti Krešimira Kete Bandića

E. Škorić

Na današnji dan prije dvije godine preminuo je mladi golman Širokog Brijega.

Tog kobnog 5. marta 2019. godine Krešimir Keta Bandić preminuo je iznenada u stanu kod prijatelja. Šokantna smrt ovog mladog čovjeka i sjajnog sportiste ujedinila je Bosnu i Hercegovinu u bolu koji su obavili sve krajeve naše zemlje, posebno Mostar i Široki Brijeg.

Keita je ponikao u Zrinjskom, tu je prošao sve omladinske kategorije i došao do prvog tima, da bi 2018. godine prešao u redove rivala s Pecare.

Dani prolaze, ali uspomene na divnog mladića kakav je bio Keta ne blijede.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Njega se i danas sjetio njegov posljednji klub NK Široki Brijeg, ali i svi oni koji su ga bar malo poznavali.

Naše sjećanje na tvoj osmijeh i vedar duh ne blijede. Zauvijek si u našim mislima, dobri čovječe! 🔵⚪ Krešimir Bandić - Keta 💙🕯️

Posted by NK Široki Brijeg on Thursday, March 4, 2021
Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Jednoga dana kada prođe sve, sa neba bodrit ću te, jednoga dana Zrinja čut ćeš moj glas, volio te jedan Ultras !!! Živjet ćeš u nama dok Neretva teče.
1 2
Realist
Imate na internetu nac pjesmu posvećenu upravo njemu i slobodno je poslušajte. Krešimir Bandić!!!!!!!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi