Pecara nikad ljepše nije izgledala

Stadion spreman za akcije

Pecara nikad ljepše nije izgledala

M. Šljivak

NK Široki Brijeg apsolutni je hit u Premijer ligi BiH ove sezone.

Ekipi Tonija Karačića se pred početak sezone i brojnih problema koji su snašli ovaj tim predviđao plasman u sredini tabele, ali su igrači Širokog iznenadili apsolutno sve fenomenalnom igrom.

Odlično su krenuli i u drugi dio sezone pobjedom na gostovanju kod Mladosti u Doboj Kaknju, a isto će pokušati napraviti u subotu na gostovanju kod Krupe.

I dok igrači Širokog vežu gostovanja, njihova Pecara ih spremno čeka za prve domaće izazove.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stadion u Širokom Brijegu nije nikad izgledao ljepše, a lopta će se po prvi put na ovom terenu u drugom dijelu sezone zakotrljati u narednu srijedu kada će Široki u Kupu BiH dočekati Borac.

Nakon Borca na Pecaru stiže i aktuelni prvak FK Sarajevo i nema dileme da će gosti moći da uživaju u igri na ovom stadionu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije