Foto - EPA

Trener Juventusa nema namjeru da ode

Pirlo govorio o ostavci: Pozvan sam zbog projekta koji će trajati nekoliko godina, nastavljam...

Midhat Šljivak

Juventus je ispao iz Lige prvaka.

Iako je Stara dama sinoć u Torinu nakon produžetka savladala Porto sa 3:2, ali portugalski velikan zbog gola u gostima odlazi u četvrtfinale Lige prvaka.

Nakon utakmice italijanski novinari su trenera Juventusa Andreu Pirla pitali o potencijalnom odlasku na kraju sezone.

Pirlo tvrdi da neće otići sa klupe torinskog tima na kraju sezone.

"Pozvan sam u Juventus kako bismo započeli novi projekat za budućnost, što će trajati nekoliko godina. Nastavljam sa poslom", rekao je Pirlo i dodao je:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Trebat će nam nekoliko dana da 'svarimo' ovu utakmicu, ali nakon toga moramo u svaku utakmicu ući sa pravim stavom. Tek je mart i imamo vremena da se popnemo na tabeli Serije A", rekao je Pirlo.

Navijači Stare dame su bijesni zbog očajne igre i rezultata ove sezone i sigurno da većina njih ne bi imala ništa protiv da se Pirlu pokažu izlazna vrata na kraju sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.