Legendarni Španac

Ramos odabrao najbolje saigrače i najtežeg rivala

Admin Čaušević

Sergio Ramos će ostati upamćen kao jedan od najboljih defanzivaca u historiji fudbala.

Ramos već desetak godina drži odbranu Real Madrida i španske reprezentacije, a ubitačan je i pred protivničkim golom sa više od 100 postignutih golova.

Uoči premijere dokumentarca "Legenda o Sergiju Ramosu", iskusni štoper je govorio o svojm najboljem saigraču i najtežem protivniku.

"Imao sam sreću da dijelim svačionicu sa najboljim. Sa dvojicom Ronalda, Beckhamom, Roberto Carlosom... U reprezentaicji su tu bili Xavi, Iniesta, Puyol...", kazao je Ramos.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Najteži rival? Bila je to Guardiolina Barcelona, najbolja Barcelona u historiji, obilježili su jednu eru i rival koji nam je najviše komplikovao život", dodao je Španac.

Inače, Ramos se oporavio od povrede i bit će na raspolaganju Zinedineu Zidaneu u ključnom dijelu sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.