Varane želi napustiti Real prije isteka ugovora
FOTO - EPA

Varane želi napustiti Real prije isteka ugovora

Adnan Beganović

Francuski reprezentativac Raphael Varane želi na kraju sezone napustiti redove Real Madrida.

Prema pisanju španskih medija, Varane, kojem ugovor sa Realom ističe na ljeto 2022. godine želi u nadolazećem prelaznom roku napustiti Real.

U Realu pak žele da ostane, no navodno neće praviti probleme ukoliko na njihovu adresu stigne službena ponuda za farncuskog fudbalera.

Za koliko novca ga je Real spreman pustiti nije poznato, ali navodno je Varaneova želja odlazak u Englesku i spreman je igrati u Premiershipu za manje novca nego što ima u Madridu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Varena je u Real Madrid doveo Jose Mourinho 2011. godine. Zamjerali su Portugalcu što se odlučio iz Lensa dovesti tada mladog fudbalera, no ovaj transfer na kraju se pokazao kao jedan od najboljih u posljednjih desetak godina.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

EmirTM87
Daj Boze da ode, najveca prevara od stopera u historiji kluba
0 3
epa
nije mourinho doveo Varana nego Zinedin jer je on tada bio sportski direktor i zaduzen za trasfere.. malo pogledajte starije vijesti, on jeste ubacio ga u prvi tim ali je Zinedin doveo njega, i on je dosao kao zadnji vezni fudbaler ali je sa Mourinhom postao jedan od najboljih stopera...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi