Jović optimističan: 23 godine, član sam Reala, igram jednu od najboljih liga na svijetu...

Pokušava se vratiti u formu

Jović optimističan: 23 godine, član sam Reala, igram jednu od najboljih liga na svijetu...

S. Mlaćo

Srbijanski napadač Luka Jović u Eintracht Frankfurtu pokušava da se vrati u golgetersku formu.

U Realu se nije pokazao, pa je uslijedila posudba koja je pokazala da nije 'zaboravio' igrati.

Nedavno je priznao da nije baš u top fizičkoj formi, s obzirom da je imao problema sa povredama u Realu.

"Imam 23 godine, igram jednu od najboljih liga na svijetu, u sjajnom timu. Nadam se da ću se sa Srbijom plasirati na Svjetsko prvenstvo, a važno je znati da sam još uvijek član Reala. Trenutno mi je najvažnije da se vratim u formu", rekao je Jović.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nedavno je kazao da je u Realu imao problema sa Zidaneom zbog nevjerovatnog razloga.

"Ne bih ulazio u detalje. Svakako su obojica fenomenalni treneri. Već sam rekao Zidaneu da je pošten i fenomenalan čovjek. Sa sadašnjim trenerom imam bolju komunikaciju, jer obojica govorimo engleski. Sa Zidaneom nisam imao dobru komunikaciju, jer on ne govori engleski, a ja ne znam španski", istakao je Jović.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Dzemil18
Ne zna španski, otišao na posudbu u Njemačku i ne uči španski dalje, kako bi napredovao. Očito je da je tvoje vrijeme u Realu završeno dečko. Bio si samo promašaj, nažalost.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi