Jakirović: Teška i zahtjevna utakmica, Musemić ih je preporodio

Adnan Beganović

U okviru 22. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Mostaru će snage odmjeriti Zrinjski i Tuzla City.

Biće to duel dvije ekipe koje su na otvaranju drugog dijela sezone pokazale svoj kvalitet i koje se bore za izlazak na evropsku scenu.

Plemići su favoriti, no šef struke Sergej Jakirović respektuje protivnika i pun je hvale za izabranike Husrefa Musemića.

"Teška i zahtjevna utakmica nas očekuje. Vidi se rad kolege Musemića, vidi se da su čvrsti i agresivni. Preporodio je ekipu. Ušli su dobro u nasatavak sezone, kao i mi s tim da su oni i u Kupu prošli dalje nakon penala, a mi smo ispali", istakao je šef struke mostarskih Plemića Sergej Jakirović.

"Biće zanimljivo, govorio sam prije da svako svakog može pobijediti i da svi imamju svoju računicu. Znamo koji su naši ciljevi, Kup je nažalost otpao ali imao prvenstvo. Ima jos 12 kola i vjerujemo u realizaciju našeg plana".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.