Jakirović nakon poraza na Koševu: "Sarajevo me ništa spektakularno nije iznenadilo"

Zrinjski se oprostio od Kupa BiH

Jakirović nakon poraza na Koševu: "Sarajevo me ništa spektakularno nije iznenadilo"

E. Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog oprostili su se od Kupa BiH za ovu sezonu nakon poraza od Sarajeva.

Bordo klub je večeras na Koševu sa 1:0 pobijedio Plemiće u četvrtfinalu i plasirao se dalje, dok će se Zrinjski sada fokusirati samo na Premijer ligu.

Nakon utakmice izjavu za Arena Sport dao je gostujući trener Sergej Jakirović koji je otkrio svoje utiske.

"U ovoj utakmici nismo imali pravu energiju i bili smo daleko od igrača, sve smo nešto šmekali. Sarajevo me ništa spektakularno nije iznenadilo. Primili smo gol iz naše kardinalne greške, ali im čestitam na plasmanu dalje i mi se sada okrežemo nastavku prvenstva", kaže Jakirović i dodaje.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Naše ambicije što se tiče prvenstva su jasne, a to je plasman u Evropu. No, ovo je takva liga gdje svako svakog može da pobijedi. Ako vikend prođemo pozitivno onda će biti svašta do kraja prvenstva".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Sarbit2019
Nisi ni ti nas nista iznenadio.Brzo ces ti napustiti klupu Zrinjskog tebi je rok trajanja kao Jogurtu
16 2
LevoKrilo
Ovo je veličina F.K. Sarajeva. Trebao je sada naš trener izjaviti kako smo mi trebali dobiti sa više golova razlike, a nije to izjavio... Realno, ona prečka da je ušlo, da je Dupovac pogodio ono što se ne može promašiti itd..Volim te Sarajevo....
15 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi