Dobre vijesti za Zrinjski nakon poraza od Sarajeva

Bilbija i Ćorluka nisu teže povrijeđeni

Dobre vijesti za Zrinjski nakon poraza od Sarajeva

E. Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog sinoć su se oprostili od Kupa BiH za ovu sezonu nakon poraza od Sarajeva.

Bordo tim je na Koševu u četvrtfinalnom meču uspio da slavi s minimalnih 1:0, a junak susreta bio je Haris Handžić koji je postigao jedini pogodak.

U mostarskom klubu se sada okreću Premijer ligi BiH, a sinoć je Sergej Jakirović bio zabrinut jer je još u prvom dijelu Nemanja Bilbija morao izaći s terena zbog povrede.

Jakirović je bio prinuđen u nastavku meča i da izvede Josipa Ćorluku zbog povrede nosa, ali nakon što su odradili dodatne preglede Plemići mogu da odahnu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naime, Bilbija je napustio teren zbog zatezanja mišića zadnje lože, no pregled je pokazao da nema rupture, dok je Ćorluka prošao bez frakture nosa samo s bolnim nagnječenjem i posjekotinom.

Iz Zrinjskog su potvrdili da se na sreću radi o lakšim povredama, ali nije poznato da li će oni biti u konkurenciji za meč protiv Tuzla Cityja koji se igra u nedjelju u Mostaru od 17 sati.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

unioni
Ovaj Corluka je vrh igrac...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi