Nada se pozivu

Fudbaler Milana bi dao sve da zaigra za reprezentaciju: "Još uvijek mi je telefon u ruci"

Admin Čaušević

Selektori evropskih selekcija su počeli objavljivati spiskove igrača na koje će računati tokom starta kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru. 

Didier Deschamps koji će s Francuskom gostovati 31. marta na Grbavici još nije objavio spisak što bi trebao uraditi u narednim danima.

Pozivu se nada i Theo Hernandez, odlični lijevi bek koji ove sezone briljira u dresu Milana.

"Za dvije godine koliko sam u Milanu igram dobro i radi poziva u reprezentaciju. Još uvijek mi je telefon u ruci", rekao je Hernandez.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Za mene je san da zaigram u reprezentaciji zajedno s mojim bratom Lucasom", kazao je ovaj 23-godišnjak.

Hernadez je tokom sezone često prilikom proslave golova gestikulirao telefonski poziv nadajući se da će ga Deschamps pozvati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.