Na Old Traffordu se pričao i bosanski jezik: "A daj... Kako nije?!"

Manchester United i Milan remizirali

Na Old Traffordu se pričao i bosanski jezik: "A daj... Kako nije?!"

A. Čaušević

Manchester United i Milan su u prvom meču osmine finala Europa lige remizirali (1:1), a kompletan susret za gostujući tim odigrao je Rade Krunić.

Krunić je bio među boljim pojedincima u redovima Rossonera, upravo poslije njegove asistencije u sudijskoj nadoknadi Simon Kjaer je zabio izjednačujući gol.

Kamere su u drugom poluvremenu zabilježile trenutak kako se Krunić slovenačkom sudiji Slavku Vinčiću obraća na bosanskom jeziku.

Bh. veznjak je šutirao sa ivice kaznenog prostora, nadao se korneru jer je djelovalo da je odbrana Crvenih đavola blokirala šut, ali je Vinčić pokazao na gol-aut.

"A daj... Kako nije?!", okrenuo se Krunić prema Vinčiću traživši pri tome korner, ali Slovenac nije promijenio svoju odluku.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Inače, Vinčić savršeno dobro razumije bosanski jezik. Bh. javnosti je postao poznat prošlog ljeta jer je bio učesnik zabave u Bijeljini koju je organizovala starleta iz Srbije, Tijana Ajfon.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fudbal
U Foči se uči srpski jezik.
3 22
Pajver
E sad eto Rade naučio i bosanski vjerovatno preskače treninge da bi ga savladao u cijelosti. I naravno umjesto da pišete da je Rade odigrao dobru utakmicu imao asistenciju i jednu veliku gol šansu vama bitne 3 riječi koje je uputio sudiji ( i Rade nije sigurno učio bošnjački jezik u školi )
4 20

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti