Nakon poraza od Širokog

Milkanović: Ne vidim razloga za neku paniku, imamo solidnu bodovnu prednost

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva poraženi su večeras na Pecari od Širokog Brijega sa 1:0.

Bordo tim je u proljetnjem dijelu prvenstva bez postignutog gola i upisali su jedan remi i čak dva uzastopna poraza.

Na klupi bordo tima i večeras je bio Danimir Milkanović koji mijenja Vinka Marinovića jer trener Sarajeva ima zdravstvenih problema.

Nakon utakmice održana je press konferencija, a novinarima se obratio Milkanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pa ne možemo reći da smo u krizi. Mi smo odigrali jedno loše poluvrijeme protiv Zrinjskog, danas niko ne može reći da nismo htjeli i željeli pobjedu i da nismo odigrali naročito to prvo poluvrijeme. Nismo dali golove, možda ta realizacija nam nije na najboljem nivou, imali smo u prethodnim mečevima nekoliko šansi. Mislim da ne možemo pričati o nekoj krizi rezultata, ali tako dođe u fudbalu", rekao je Milkanović i dodao.

"Možda neke utakmicce gdje smo dobijal i gdje nismo igrali kako treba u prošlom dijelu, sada u zadnje dvije nismo, ali mislim da krize nema i da s ovim odnosom i načinom kako smo krenuli u meč i kako smo igrali da ćemo mi veoma brzo doći na nivo koji smo imali u prošlom dijelu. Ne vidim razloga za neku paniku, imamo solidnu bodovnu prednost. Imamo dvije utakmice koje sada igramo kući i mislim da ćemo kroz te utakmice doći na nivo koji smo imali. Nemam šta da zamjerim igračima za ovu utakmicu, bili smo kvalitetniji u 70-80% utakmice, nismo dali golove izgubili smo i to je tako u fudbalu. Ne možemo odmah nakon toga reći da je kriza".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.