17

Komentari (17)

Baboisback
Hahaha Nisu dali gola u 3 utakmice i nema razloga za paniku
Ajax11
Kada o 10 prilika gdje izlaziš 1 na 1 protiv golmana, zabiješ samo jedan gol, ondah to nije više do sportske srece, do lošeg terena ili ispuhane lopte, nego do kvaliteta igraca!
pjanke.sa
Koje si ti utakmice gledo pasa?
Ajax11
Zadnje 4-5 , izbroji naše 100% šanse !!!
starigrad
Polahko. Naši Šampioni doće na svoje. Obadvije sljedeće tekme ćemo uzeti. Vratiće o se na 8 bodova viška. Klaće se ostali jedni sa drugim. Živi bili pa vidjeli. SARAJEVO ŠAMPION
user1613152025
Dat ce mo jos nesto pride.hahahaha
user1613152025
Dajte nam Milkanovica a evo vam Osima ????
LevoKrilo
Kakvi su ovo treneri? Gospodine, imamo i mi navijači oći, vidimo mi šta i koliko se može...Neka si ti Velkoskog ubacio koji ne može igrati ni u Krupi više....Ustvari, ima tu još kandidata koji ne mogu igrati za FK. Sarajevo, ali eto....Bitno je da Vi u klubu i stručnom štabu vidite a mi nemamo pojma....
sekac
De ne budali Velkoski ušao u 75 i ti na njega a oni čitavu utakmicu kao ***** igrali i to još pola sata igrač više
kaliopi
@sekac volim Krleta bas al u pravu je, ne mogu shvatiti igrače koji uđu pola sata i ne unesu živosti makar sto se tiče trke, nije on jedini al treba biti repanan prema svakome, ljudi ginu sa igračem manje a naši ko da je svejedno kako će zavrsiti, meni nije problem poraz nego zalaganje i htijenje.
goku_iz_sirokog
Samo vi mirno i ne paničarite nista, siroki vas stize i prestize hhh
starigrad
Poderaćemo siroki 3 razlike na Koševu.
pjanke.sa
A sto ste se digli @goku_iz_sirokog podsjecate na one kmecavce sa Grbavice. Pobijedili ste sampiona veliko je to. Ali ocito da nas je malo stalo. sad cemo samo da se malko uigramo. A i mozemo sebi priustiti ovo u putu za duplu krunu.
goku_iz_sirokog
Ma malo lozim raju, al opet znaci ova pobjeda jer se siroki procjenjuje čitavu sezonu, a medju jacima smo zapravo
Paradajz
Daj ba gola niste zabili 3 utakmice poklopi se sramotna igra ne valja ovo ništa
Rajvosa2019
Danimire prednost koja se topi, netreba praviti paniku - ali treba reagovati na vrjeme da nedodje do panike
Zgembic
Hadzicu smradu **** te Vinko u supak i sva tvoja pojacanja
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.