FOTO - EPA

Modrić kao u najboljim danima: Osjećam se kao da mi je 27 godina

Adnan Beganović

Real Madrid je u revanš susretu osmine finala Lige prvaka savladao Atalantu rezultatom 3:1, te se tako plasirao među osam najboljih ekipa elitnog evropskog klupskog takmičenja.

Izabranici Zinedinea Zidanea su odigrali dobar meč, a sjajnu partiju pružio je Luka Modrić, koji igra kao u najboljim danima.

Hrvatski veznjak bio je zadovoljan nakon meča, a za medije je istakao da se osjeća kao da ima 27 godina.

"Šef je od nas tražio da konstantno vršimo pritisak. To smo i činili i to nam je dalo samopouzdanje", istakao je Modrić nakon susreta i dodao:

"Osjećam se kao da ponovno imam 27. Ne razmišljam o svojim godinama. To nije važno, samo je važna vaša igra na terenu. Još uvijek sam gladan borbe na najvišem nivou i svakodnevnog rada kako bih ostao ovdje. Sad je bilo važno doći u četvrtfinale nakon dvije sezone kada smo ranije eliminirani. Možemo ići još dalje".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.