Direktor Reala govorio o mogućem povratku Ronalda

"Vidjet ćemo"

Direktor Reala govorio o mogućem povratku Ronalda

Edmir Škorić

Direktor Real Madrida Emilio Butragueno osvrnuo se na glasine o mogućem povratku Cristiana Ronalda.

Butragueno je o Ronaldu govorio neposredno prije početka utakmice Real - Atalanta u osmini finala Lige prvaka.

“Vidjet ćemo, za pola sata igramo praktički završnicu, jednu od najvažnijih utakmica u sezoni. Sva naša energija mora biti usmjerena na ovu utakmicu kako bismo se plasirali u četvrtfinale", kazao je Burtagueno.

Ronalda je navodno Juventus odlučio prodati za oko 30 miliona eura na ljeto i Portugalac se snažno povezuje sa svojim bivšim klubom čiji izostanak se itekako osjeti i danas dan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Što se tiče duela s Atalantom, Real je golom Benzeme poveo s 1:0 i sve je bliže četvrtfinalu. Podsjetit ćemo da je u prvom duelu Real kao gost slavio s 1:0.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti