Cristiano Junior vrijedno trenira

Kod Ronalda nema popuštanja: Njegov sin kod kuće nema vremena za odmor, a naučio je i novi fazon

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo je u nekoliko navrata priznao da bi volio da njegov sin Cristiano Junior krene očevim stopama.

Cristiano Junior igra zaista odlično u omladinskim kategorijama Juventusa i mnogi kažu da se radi o velikom potencijalu, ali Ronaldo se boji da nije dovoljno motivisan da uspije u svijetu fudbala.

Portugalac je priznao da njegov sin nema motivaciju koju je on imao kada je počinjao jer se totalno razlikuju u tome.

Ronaldo je kao dijete došao iz siromašne porodice i borio se žestoko za sve što danas ima, dok njegov sin nije u takvoj poziciji jer ima sve što može da zamisli.

No, s Ronaldom nema zezancije jer on želi da motiviše Cristiana Juniora da mora svaki dan davati maksimum ako želi da bude neko i nešto u svijetu fudbala. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Cristiano Junior nema vremena za odmor ni kod kuće gdje često trenira s ocem, te pokušava da nauči neke "fazone" s loptom od njega. No, mora se priznati da boljeg učitelja i motivatora nije mogao ni da zamisli.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.