Marcelo izazvao haos komentarom na Instagramu za Cristiana Ronalda

Vraća se u Real Madrid?

Marcelo izazvao haos komentarom na Instagramu za Cristiana Ronalda

E. Čaušević

Prethodnih dana se sve više špekuliše o tome da će se Cristiano Ronaldo na ljeto vratiti u Real Madrid.

Portugalac je ostavio neibrisiv trag u kraljevskom klubu s kojim je osvojio sve što je mogao, a onda je na ljeto 2018. godine prešao u Juventus.

Međutim, u Staroj dami mu ne ide kako je očekivao i nakon ispadanja u Ligi prvaka od Porta pojavile su se špekulacije da se Ronaldo ovog ljeta vraća u Real.

Ulje na vatru dolio je danas i Marcelo svojim komentarom na Instagramu. Naime, portal 433 objavio je video Marcela i Ronalda iz Real Madrida uz poruku da su bili sjajan tandem.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon toga Brazilac je sve oduševio svojim komentarom da će uskoro to ponovo gledati. No, da li se Marcelo šalio ili je bio ozbiljan saznat ćemo na kraju sezone.

Image

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

WOLF20
Marcelo ide u Juve
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi