Foto - EPA

Bivši gazda Dinama želi pravdu

Zdravko Mamić nastavio obračun sa sudijama: Sat koji kuca sve glasnije i glasnije...

Midhat Šljivak

Zdravko Mamić nastavio je danas obračun sa sudijama za koje tvrdi da im je davao ogromne količine novca i brojne poklone.

Danas je prozvao sudiju Krušlina kojeg je upitao:

"Kakav je osjećaj zamijeniti egzistenciju prijatelja Pribića za Audemars Piguet", napisao je Mamić uz fotografiju sata i dodao je:

"Skinut s ruke, pa vraćen iz straha jer su ga drugi vidili i jer postoje drugi načini za zahvaliti sucu. Sat koji kuca sve glasnije i glasnije, a svakog dana vrijedi sve više i više. Čovjek s prizivom savjesti odmah zatražio razrješenje, jer zna da su svi unutra, ali bez brige časni suci uskoro ćete svi biti vani. Tik-tak".

Zatim je prozvao i sudiju Zvonka Vrbana za kojeg kaže da ga je reketario i da je uzimao ogromne količine novca poticaja za izgradnju i urod voćnjaka.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Mamić je tako nastavio svoju borbu kako bi dokazao da su sudije korumpirane, a vidjet ćemo hoće li ostati ustrajan u tome.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.