Zoran Mamić spreman otići u zatvor: Odslužit ću kaznu, želim normalno živjeti
Foto - EPA

Bivši trener Dinama

Zoran Mamić spreman otići u zatvor: Odslužit ću kaznu, želim normalno živjeti

Midhat Šljivak

Doskorašnji trener Dinama Zoran Mamić najavio je kako će odslužiti zatvorsku kaznu na koju je osuđen.

Mamić je osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog davanja mita, neplaćanje poreznih obaveza, te za podjelu novca od transfera Dejana Lovrena.

U večerašnjem razgovoru za RTL Zoran Mamić je istakao kako želi odslužiti kaznu i da se želi vratiti normalnom životu.

"Naglašavam i dalje da se ne osjećam krivim. Poštujem odluku suda i učinit ću što moram. Slijedi pravna borba i čekamo dalje odluke. Kako odluče, tako će biti", rekao je Mamić za RTL i dodao je:

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Sa porodicom ću analizirati odlazak u zatvor i vidjeti postoji li mogućnost odgode jer imam dijete od godinu dana. Spreman sam to što prije riješiti. Imat ću 50 godina, odradit ću tu kaznu i želim normalno živjeti", rekao je Mamić.

Pored Zorana njegov brat Zdravko Mamić je osuđen na šest i po godina zatvora i mora vratiti 52 miliona kuna. Damir Vrbanović je osuđen na tri godine.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1571956549
Lopovi hahahahaha fujj
4 8
Arnel925
Mamic naš Bošnjak!
6 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi