Navodno ide na transfer listu

Zna se ko bi mogao dovesti Pjanića ukoliko ga Barcelona odluči prodati

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić stigao je u Barcelonu prošlog ljeta iz Juventusa kao veliko pojačanje.

Pjanić je napustio Staru damu nakon nekoliko uspješnih sezona i odlučio se da napravi iskorak u karijeri i potpiše za Barcelonu.

Međutim, to se nije pokazalo kao dobar potez jer se bh. veznjak nije naigrao u katalonskom klubu u dosadašnjem dijelu sezone.

Španski mediji jutros su objavili da u Barceloni razmišljaju o tome da prodaju Pjanića nakon samo godinu dana, te da će staviti našeg veznjaka na transfer listu ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To je odmah pokrenulo špekulacije oko toga gdje bi Pjanić mogao nastaviti svoju karijeru, a prvi se oglasio engleski Telegraph. Ovaj list navodi da bi Pjanić mogao na ljeto doći u Premiership i to u Chelsea koji ga je htio dovesti i prošlog ljeta.

Londonski klub će čini se obnoviti interes za Pjanića pogotovo nakon špekulacija da će Jorginho napustiti Stamford Bridge i vratiti se u Napoli. No, šta će biti od svega toga ostaje nam da vidimo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.