Odlično igra za omladince Real Madrida

Sin nesretno nastradalog Reyesa glavna tema u Španiji

Endin Čaušević

Prije skoro dvije godine fudbalski svijet uzdrmala je informacija da je poginuo Jose Antonio Reyes.

Bivši španski fudbaler poginuo je u saobraćajnoj nesreći kada je izgubio kontrolu nad svojim automobilom na autoputu u blizini gradića Utrera gdje je živio sa svojom porodicom.

Njegova smrt je uzdrmala fudbalski svijet, a nekoliko mjeseci kasnije u centru pažnje našao se njegov sin Jose Reyes Lopez.

Naime, tada je Real Madrid odlučio da potpiše ugovor s njegovim sinom i dovede ga u svoju akademiju, te su mu dali stipendiju sve dok je član kraljevskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je u Real stigao prije skoro dvije godine i oduševio je sve svojim igrama. Ovaj 13-godišnjak je najveći potencijal akademije Real Madrida i ono što radi na terenu je zaista fantastično.

Španski mediji za njega kažu da je nevjerovatan potencijal i potpuno posvećen fudbalu. Iako ima tek 13 godina mnogi očekuju da bi već za nekoliko godina čak mogao da debituje za prvi tim ukoliko nastavi ovako da se razvija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.