"Trofej za prijatelje koji više nisu tu, za Reyesa"

Emotivni Navas nakon finala

"Trofej za prijatelje koji više nisu tu, za Reyesa"

Nije samo trener Julen Lopetegui bio u suzama nakon sinoćnje pobjede Seville nad Interom (3:2) u finalu Lige Evrope.

Suze su počele teći i niz lice Jesusa Navasa, iskusnog kapitena Andalužana.

"Ekipa je zaslužila ovo. Borili smo se čitave godine, iskusili teške situacije, kao i svi drugi, pokušali smo ići dan po dan. Navijači ovo zaslužuju, oni koji vole fudbal poput nas. Moramo uživati u ovom trenutku", rekao je emotivni Jesus Navas nakon utakmice.

Navas je trofej posvetio nekadašnjeg igrači Seville, tragično nastradalom u saobraćajnoj nesreći prošlog ljeta.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"To što mogu dići trofej kao kapiten moje Seville mi toliko znači, znači mi što ga mogu dići za prijatelje koji više nisu tu, poput Josea Antonia Reyesa", rekao je Navas.

Top Komentari

Mele
Roma je mogla da finala sa Unitedom, ****na Sevila ce osvojiti... Mele 07.08.20. 10:02 Evo raja, ko je pogodio pobjednika ...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi