Raiola bez dlake na jeziku

"Boli me ku**c da li ću ikada više dovesti nekog igrača u Manchester United"

Endin Čaušević

Mino Raiola je sigurno jedan od najpoznatijih menadžera u svijetu fudbala i zastupa neke od najboljih svjetskih igrača.

Raiola se proslavio kada je potpisao ugovor sa Zlatanom Ibrahimovićem dok je on još igrao za Ajax, a zatim je njegova menadžerska karijera krenula uzlaznom putanjom.

Legendarni menadžer odlučio je dati intervju za engleski Athletic u kojem je govorio o svemu bez dlake na jeziku.

Jedna od tema bio je i njegov loš odnos s Manchester Unitedom koji je počeo prije desetak godina kada ga je otvoreno kritikovao Sir Alex Ferguson što je odveo Paula Pogbu u Juventus.

Raiola je nekoliko godina kasnije vratio Pogbu na Old Trafford, ali nije tajna da nema baš sjajan odnos s čelnicima engleskog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sve što ću reći jeste da su čelnici Uniteda vratili Pogbu na Old Trafford dok je Ferguson otišao i rekli su mi da sam bio u pravu. Ferguson nije vjerovao u njega i to je to. Ne zanima me šta Ferguson govori o meni, ali ni šta misle u Manchester Unitedu", počeo je Raiola i nastavio.

"Boli me ku**c da li ću ikada više dovesti nekog igrača u Manchester United. Nisam u njihovim rukama i nezavisan sam. Jedino se brinem za svoje igrače i dok su oni zadovoljni i mi smo. Šta klubovi misle o meni to me apsolutno ne interesuje".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.