United za veznjaka Atletico Madridu nudi pravo bogatstvo
FOTO - EPA

United za veznjaka Atletico Madridu nudi pravo bogatstvo

A. Beganović

Manchester United će u ljetnom prelaznom roku u svoje redove pokušati dovesti veznjaka Atletico Madrida, Marcosa Llorentea.

Sjajni 26-godišnji veznjak igra sezonu iz snova, a njegove dobre igre nisu ostale nezapažene pa je sve više klubova koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima.

Jedan od njih je i Manchester United koji je navodno kontaktirao čelnike Atletica i za ovog sjajnog veznjaka ponudio im 80 miliona eura.

Španski mediji pišu da čelnici kluba nisu namjeravali prodavati Llorentea, no na kraju su spremni razmotriti sve ponude uključujući i ovu Unitedovu zbog finansijskih gubitaka prouzrokovanih pandemijom korona virusa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, u slučaju da i prihvate ponudu Uniteda, u prilog im ne ide to što Llorente nema namjeru napuštati klub u kojem mu sve odgovara i koji mu je nedavno podigao platu.

Na kraju treba dodati da su Crveni đavoli spremni 26-godišnjem veznjaku udvostručiti primanja u odnosu na ona u Madridu, tako da ćemo na ljeto vidjeti da li će uspjeti odbiti "nemoralnu" ponudu sa Otoka.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti