Foto - EPA

Klub će ih kazniti

Policija upala na zabavu, a tamo fudbaleri Juventusa

Midhat Šljivak

Fudbaleri torinskog Juventusa Weston McKennie, Paulo Dybala i Arthur Melo prekršili su pravila o organizovanju zabava i klub će ih kazniti zbog toga.

La Stampa danas donosi informaciju kako je McKennie organizovao zabavu u svom domu sa Dybalom i Arthurom, a pored njih prisustvovali su i njihovi prijatelji.

Kako je zbog Covid pravila organizovanje bilo kakvih zabava zabranjeno, komšije su pozvale policiju, a kada su se oni pojavili na vratima niko nije želio da otvori vrata.

Ipak, nakon sat vremena čekanja policija je dobila dozvolu za ulazak i tamo su zatekli trojicu fudbalera Juventusa sa prijateljima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Svi će vjerovatno biti kažnjeni sa 400 eura zbog kršenja pravila, a moguća je i dodatna prijava zbog sprječavanja policijskih službenika u vršenju dužnosti.

Juventus će također kazniti svoje igrače i vidjet ćemo kakva će to kazna biti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.