Dodatni problemi

Željezničar ostao bez defanzivaca pred duel s Mladosti

Edmir Škorić

FK Željezničar je poražen u subotu u Tuzli s 1:0, te je nastavljena agonija Plavih.

Željezničar je bez pobjede na šest utakmica proljetnog dijela sezone, a zanimljivo je da tim Amara Osima nije postigao nijedan gol u Premijer ligi od njenog nastavka. Jedini gol postignut je protiv Tuzle City u Kupu i to sa bijele tačke.

Samir Bekrić je tada bio precizan, ali jučer na Tušnju nije, pa je Željo u jako teškoj situaciji kada je u pitanju borba za Evropu.

U 25. kolu na Grbavicu dolazi Mladost, možda prilika da se najzad postigne gol i ostvari pobjeda, ali Osim neće imati standardne stopere na raspolaganju.

Frane Ikić ima još jedan meč suspenzije, a zbog žutih kartona u duelu sa Slobodom, neće biti ni Aleksandra Kosorića i Jasmina Čelikovića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.