10

Komentari (10)

spectron
Ima Vrhovac da začepi to što je pročepilo u odbrani :)
WOLF20
Duplo jaci bez Kosorica
Mujci
Bolji bez njega...KLOC
Undertaker
Bez Kosorića kao Real bez Ramosa :)))
Sarbit2019
Sabija Izetbegovic izjavila da KCUS ima hladni lanac za cuvanje Pfajzer vakcina.Naime frizider se nalazi na geybavici i po rijecima direktorice KUCS munus 14 je idealna temperatura za skladistenje Pfajzer vakcina.SVASTA
starigrad
Mogli bi zaraditi na uskladištenju vakcina. Nek saćekaju15 dana biće još hladnije-20..Mogli bi više zaraditi. Hahaha
BlueBoys
Naime tvoja mama prima vakcinu bez obzira na temperaturu. No nije to nista cudno kad vidimo kakvog je majmuna rodila.
Sarbit2019
O napaceni Kinez iz romana Zagor te ne jadni mali Kinez koji prugu gradi ,a Brkica koji je zasjeo poglavica nacije ostavke ne nudi.Baci nam koju frazu pih pah neh be ma pozovi se na torpedo i na prijavu.Idemo zuban dan iz 1998.Cokolino,Medolini,Frutolino.Karamba i Karambita upala ti Kita.Stomu mu gromova opet nema titule,kup ni Evrope.pozdrav za BBB i laznog mitomancica.
Fareus1921
Kad nema Kosorića to je pojačanje u odbrani
Tito1
koga tjerate? Amara ili leptir mašnu?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti