Tatomirović iz daleke Litvanije provocira komšije s Grbavice: "A moram šta ću, nek' mi ne zamjere"

Bivši kapiten Sarajeva

Tatomirović iz daleke Litvanije provocira komšije s Grbavice: "A moram šta ću, nek' mi ne zamjere"

Admin Čaušević

Sarajevo se pobjedom nad Širokim Brijegom (1:0) približilo novoj tituli prvaka, dok se Željezničar porazom od Slobode (0:1) u Tuzli odaljio od Evrope.

Razlika između dva tima sada je 14 bodova u korist Bordo tima i gotovo pa sigurno će ekipa s Koševa i ove sezone biti na tabeli ispred svog najvećeg rivala.

Dešavanja u Premijer ligi očigledno još uvijek pomno pamti Ivan Tatomirović, nekadašnji kapiten Sarajeva.

Kasno sinoć štoper Žalgirisa je odlučio i da bocne navijače Željezničara objavom scene iz kultnog filma "Tesna koža" u kojoj Pantić (Nikola Simić) pita za penal iz Tuzle.

"A moram šta ću, nek' mi ne zamjere", poručio je Tatomirović uz objavljeni video.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

A moram sta cu 😭 nek mi ne zamere 🤣

Posted by Ivan Tatomirovic on Saturday, April 3, 2021

Podsjećanja radi, Plavi su pri rezultatu 0:0 imali penal u svoju korist, ali je Adnan Golubović sjajno odbranio šut Samira Bekrića.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BogatiDijasporac
Više puta sam izjavio i evo opet ću. Ovo je ona suštinska razlika između navijača Želje i Sarajeva. Izliv mržnje prema Želji je neshvatljiv, graniči sa malograđanstvom. Sjećam se, recimo, vremena, kad je Sarajevo prolazilo kroz sličnu situaciju, kad su navijači ulijetali na teren, čupali stolice ... Manijaci su, barem većina njih, pružali podršku Hordašima. Kad je Husref smijenjen, Manijaci su njemu davali podršku. Godišnjica ubistva u Širokom, Manijaci rašire transparent i pruže podršku. Ali eto, možda griješim.
7 18
BlueBoys
Glabaj ga Ivane dok te vilica ne zaboli.
4 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti