Pred mečeve Chesleaja i Porta

Kovačić odgovorio Pepeu: To nije istina, ne znam ni zašto je to uopšte rekao

Edmir Škorić

Iskusni štoper Porta Pepe kazao je da su u Chelseaju slavili kada su vidjeli da ih je žrijeb četvrtfinala Lige prvaka spojio sa portugalskim predstavnikom.

Chelsea je izbacio Atletico u osmini finala, a za polufinale borit će se protiv Porta. Pepe kao jedan od najiskusnijih igrača Porta kaže da su u Londonu slavili nakon što su saznali ko im je naredni rival.

Hrvatskog veznjaka je to iznenadilo, a Kovačić i Pepe se poznaju jer su obojica igrali u Real Madridu zajedno.

"Nije istina, ne razumijem zašto je to rekao i na šta je mislio. Naravno da nismo slavili. Ja lično sigurno nisam slavio jer, igrajući za Real Madrid, shvatio sam da u ovom trenutku takmičenja nema boljih ili gorih protivnika. Porto je impresivna momčad, pa izbacili su Juventus", poručio je Kovačić.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

On je takođe naglasio da će Chelsea morati dati sve od sebe ako želi da eliminiše Porto.

"Nema sumnje da nas čeka paklenih 180 minuta protiv Porta. Znamo da se radi o izuzetno kvalitetnoj ekipi,ali učinit ćemo sve da prođemo u polufinale", zaključio je.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.