Zidaneova budućnost u Realu zavisi od predsjedničkih izbora
FOTO - EPA

Sve će biti jasnije za nekoliko mjeseci

Zidaneova budućnost u Realu zavisi od predsjedničkih izbora

A. Beganović

Da li će Zinedin Zidane ostati trener Reala i nakon ove sezone zavisit će od toga ko će pobijediti na izborima za predsjednika kluba.

Prije pet dana aktuelni predsjednik kluba Florentino Perez zatražio je da Izborni odbor raspiše izbore za predsjednika i Upravni odbor kluba, a na "crtu" Perezu će vjerovatno stati Enrique Riquelme.

Upravo je Riquelme u "mikrofon" Cadena Cope izložio i neke svoje planove koje će pokušati sprovesti ukoliko bude izabran za prvog čovjeka madridskog kluba, a u njima nema Zidanea.

"Zidane neće biti naš trener. Tražimo drugi profil. Ime koje mi se sviđa? Jako volim Jurgena Kloppa", rekao je Riquelme što znači da bi francuski stručnjak klupu Reala mogao napustiti godinu prije isteka ugovora.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Perez je po drugi put na čelo Reala došao 2013. godine nakon odlaska Ramona Calderona, a na izborima 2017. je pobijedio jer zapravo nije ni imao protivkandidata. U prvom navratu Real je vodio od 2000. do 2006. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hara071
Od 2009 je opet predsjednik reala
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti