Foto - Screenshot

Velike greške defanzivaca koštale Konyaspor

Teško Ibrahimu Šehiću sa ovakvom odbranom: Bh. golman nije mogao sam protiv Sivasspora

M. Šljivak

Sivasspor je u 34. kolu turske Super lige savladao Konyaspor sa 3:1.

Defanzivci Konyaspora ostavili su bh. golmana usamljenog u borbi sa napadačima domaćeg tima i na kraju je Šehić primio tri gola.

Yatabare je u 27. minuti doveo domaće u prednost od 1:0, a u Gradel je u nadoknadi promašio penal i propustio je šansu da poveća prednost svog tima na poluvremenu.

Bytywi je golom u 55. minuti izjednačio na 1:1, ali radost Konyaspora je kratko trajala jer su potom poklonili dva gola protivniku.

Obrana gostiju nije postojala u 68. minuti kada je Kayode u prvom kontaktu sa loptom prošetao kroz odbranu i zabio je za 2:1.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Tačka na ovaj meč stavljena je u 87. minuti. Diomande je neproezan i ruši igrača Sivasspora u kaznenom prostoru, a Yalcin matira Šehića za konačnih 3:1.

Pored Šehića kompletan meč je odigrao Amir Hadžiahmetović, dok je Amara Rahmanovića na poluvremenu zemijenio Deni Milošević.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.