Šehić: Jedna od boljih utakmica u zadnje vrijeme

Čuvar naše mreže

Šehić: Jedna od boljih utakmica u zadnje vrijeme

S. Grebović

Večeras je naša reprezentacija na startu kvalifikacija za SP remizirala na gostovanju u Finskoj, bilo je 2:2.

Čuvar mreže naše reprezentacije je po završetku utakmice za Nova BH rekao sljedeće:

"Mislim da smo odigrali jednu od bolji utakmica u zadnje vrijeme. Imali smo loptu u svom posjedu, stvarali šanse, ali smo naivno primili golove. Sve u svemu napredovali smo u igri. Nadam se da ćemo se dizati iz utakmice u utakmicu. Ovaj nam bod može dosta značiti. Sve je još uvijek otvoreno, tako da ćemo vidjeti šta će se sve dešavati u nastavku". 

Za Pukkija je imao samo riječi hvale.

"Pukki je jedan sjajan napadač koji zna kako da se kreće i kako da se postavi u datom momentu. Igra u odličnom klubu i u kvalitetnoj ligi tako da to ne čudi. Pravio nam je velike probleme, ali je to bilo zbog naše nepažnje u odbrani. Ne smijemo primati više takve golove ako želimo biti na jednom od prva dva mjesta."

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

U srijedu veče na Grbavici ćemo ugostiti Francusku.

"Svi znamo kakva su ekipa i ikakve imaju igrače. Nećemo se predati, idemo da izvučemo bod ili bodove. Ako je Ukrajina uspjela možemo i mi. Dobro igramo kući, što smo i dokazali protiv Holandije", riječi su našeg golmana.

Top Komentari

Rajvosa2019
Veceras ubjedljivo najbolji na terenu , da nebi Sehe pukla bi petarda
9 1
struja
Jedini vrijedan spomena,bravo Seha!1
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi