Foto - EPA

Velika podrška treneru

Navijači Bayerna u anketi birali između Salihamidžića i Flicka: Rezultati su nevjerovatni

Midhat Šljivak

Navijači minhenskog Bayerna glasali su u anketi emisije Doppelpass o tome koga bi ostavili u klubu, Hasana Salihamidžića ili Hansija Flicka.

Direktor i trener Bayerna nisu u najboljim odnosima. Uveliko se priča o njihovim svađama, a Flick želi da se više pita o transferima unutar tima.

U anketi u kojoj je glasalo preko 35.000 navijača i u kojoj je postavljeno pitanje 'ko treba otići iz Bayerna?', navijači su u ogromnoj većini iskazali želju za odlaskom Salihamidžića.

Za njegov odlazak je glasalo čak 84 posto ispitanika, a za odlazak Flicka sa klupe je samo pet procenata.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Četiri posto glasova navijača Bayerna glasalo je na opciju da nijedan ne treba ostati u klubu, a sedam posto ih želi zadržati obojicu.

Navijači Bayerna očigledno nisu sretni sa Salihamidžićem koji im je napravio nepobjedivu ekipu prošle godine i rado bi mu vidjeli leđa, što je svakao i iznenađenje jer se radi o legendi kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.