26

Komentari (26)

user1612368054
Flick je trener za amaterski klub. Lako je biti trener sa super igračima. Nebi bilo loše da pokuša u manjem klubu, pa da vidi koliko vrijedi.
bk123
Jesi ozbiljan...il' se za****ješ
Zalik
****o iz Dzablanice
DamirS
Samo da se osvrnem da citat autora gdje kaže kako je Hasan napravio Bayernu nepobjediv tim. Taj isti Hasanov tim meda nije mogao dok Flick nije preuzeo kormilo, zato ne bubajte bezveze. Flick je očigledno vrhunski trener i motivator i to su vidjeli svi pa i navijači. A to što mi vučemo na Hasanovu stranu, to je druga priča.
Coru
Ma ode Flick u repku, TAKO da ce ovce bit na broju a Vukovi siti.
svasta
Svabe vole svoje ****o pa taman da je najsmrdljivije!!
Ajax11
Brazzo jednostavno nema vokabular koji švabe imaju i zato nije pozeljan u njemackoj na taj poziciji u jednom gigantu!
Baco
Eto vidjet cemo ko ce otici ,zivi bili pa vidjeli...Jedan je Braccoo
Chico
Naravno, jer kao sto vec mjesecima, pa i godinu dana pisem - Hasan Braco je umisljeni seljacic i papcic koji se mijesa tamo gdje mu nije mjesto. Prvi je to vidio Rumenige koji ga je sklonio s tog mjesta u Upravni odbor, al ne mozes ti selo iz seljaka otjerati. Takvih nam je i drzava puna. Amar Osim, Sabrina, Dino Selimovic, Abdulah Ibrakovic, Sisoje iz Tuzle itd itd.
krems_krems12
Ma bravo genijalac. Sta si ti u zivotu ostvario pa imas tako "lijepo" misljenje o Braci. Ne mozes mu politi vode ruke da opere, kada bi i to nekako uspio bio bi sigurno prezadovoljan i pisao bi kako si uspio u zivotu. Zbog takvih kao sto si ti i takvog mentaliteta nema nama napredka u bilo cemu. Hasan da ima balkanski mentalitet ne bi bio na onako vaznoj funkciji u jednom od najboljih klubova svijeta. Pomjeri se s mjesta pasa, uradi nesto korisno od svog zivota, promjeni sebe pa pricaj o drugom.
miki30
Što je umišljeni seljačić? Obrazloži! Tip radi svoj posao, samo što u Bayernu sve drugačije funkcioniše nego u drugim klubovima. Tamo se pita i Rummenige i Hönes i Brazzo i Kahn pa onda i trener kad su transferi u pitanju. Sad svi napadaju Bracu što nemaju veću klupu dakle bolje rezervne igrače koje zahtjeva Flick. A koga će to Braco dovesti da sjedi na klupi? Krive ga za Sarra, za Chupo Motinga za Rocu. Pa neće valjda tip dovesti Dybalu, Mbappea, Vasqeza da budu zamjene. Mislim lahko je sad kenjati po Hasanu, ali ipak će Flick na kraju dobiti otkaz.
konjnakvadrat
Ko je Sabrina ?
Pajver
Mogo je dovesti muralema sjedio tamo il sjedio vamo isti khurac
delboy11
Daj ne prdi,...Braco je 3x vise uradio za Bayern od ovog trenera..Toliko su vjerovali u trenera da su mu ugovor produzivali od utakmice do utakmice...i totalno si ne informisan.Ne pravi Braco problem treneru nego obrnuto..Braco nista nije uradio a da predhodno nije sve dogovorio sa druga dva sefa..Serete po Braci jer je nase gore list,da je netko drugi dizali bi ga u nebo
MehaAli
Kud većeg SELJAKA od tebe SELJAČINO
Jasminn
I sta kazes Braco se mjesta gdje mu nije mjesto? A tebi je mjesto da komentarises Bracu? Upitaj se sta si ti. On je umisljen, a ti si stručnjak a ocjenjivanje drugih?
Chico
Znam da vas istina boli, al za mene ne vrijedi, "Nas je pa da je od g*****". Dobio je priliku kao neko ko je ostavio trag u Bayernu, ispocetka radio fin posao, a onda se umislio i poletio i misli da je bolji i jaci od svakog. To kod Svaba ne prolazi, brzo ce dobiti nogu, a Bosnji ce Bayern biti kriv sto ga je otjerao.
Noone
Pa konju Braco kad ode, doći će drugi i raditi istu politiku samo sa lošijim transferima... Jer klub funkcioniše tako da trener vodi ekipu kakvu ima na raspolaganju a direktor dovodi povoljna pojačanja i dogovara plate i transfere.. Da je u Bayernu politika kao u Man United, Barcelona, itd i da se trener pita za transfere... Sad bi i oni imali milijardu duga..
bk123
Normalno iz više razloga pod 1. Salihamidžić protiv Flicka nema šanse u Njemačkom gigantu jer Flick je Švabo 2. Sportski direktor je uvjek u sjeni trenera, a ovaj trener ima super odlične rezultate tako da ni tu Salihamidžić nema šanse 3. Sasvim očekivani rezultati glasanja
Dr.Lehrer
@bk123 bravoo, super pojašnjenje. Kad počnem čitati komentare za Hasana, shvatim sto je oženio španjolsku i dao djeci švabska imena. Odrekao se pasosa BiH, on zvanično ima njemacki pasoš. Prije me to ljutilo, al sad shvatam. Lik je gospodin bio i ostao.
Pajver
BogatiDijasporac
Jer? Obrazloži se, UZP-ovac.
Pajver
Bauštelacdijasporac čistaču svjetskih govana negdje daleko od. Evo već ti je objašnjeno od drugih pa nemam potrebe da ti i ja objašnjavam prevelika si ti poturčena konjina da bi shvatio. I vidim nemožeš bez mene ahhhhaaahhhaaa
Pajver
Boss koja je to bolest u vašim mozgovima ja napišem "normalno" a ti počneš lupati neke gluposti ko je ovdje rekao da hasan nije u vrhu giganta ? 85 % navijača Bayerna se izjasnilo a vi bi htjeli eto da su prvo pitali par zatucanih likova koji vam je khurac
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.