Irac objavio zanimljiv post

Conor McGregor priznao da razmišlja o kupovini engleskog velikana

Edmir Škorić

Nakon što je Ed Woodward odlučio da se povuče iz Manchester Uniteda usljed pritiska navijača povodom Superlige, pojavila se i informacija kako je porodica Glazers spremna prodati klub.

Poznati UFC borac Conor McGregor je na Twitteru nedugo nakon tih inforamcija šokirao fanove, objavivši kako razmišlja o kupovini engleskog velikana.

Ova objava je za kratko vrijeme odjeknula engleskim medijima, navijači Crvenih vragova su u čudu, neki misle da bi to bio pravi potez, drugi opet tvrde da Irac ne bi bio pravi vlasnik za slavni klub s Old Trafforda.

U međuvremenu, sa raznih strana pristižu vijesti o napuštanju Superlige od strane većine klubova, među kojima je upravo i Manchester Untited.

McGregor će narednu borbu imati 10. jula u Las Vegasu protiv Dustina Poriera i to pred punim tribinama.

Trilogija između ova dva borca završava se u julu, a ulaznice za ovaj meč doslovno su planule i rasprodate su za samo nekoliko sekundi.

"Booom. Vidimo se u Vegasu", kratko je samo poručio šef najveće svjetske MMA organizacije Dana White, koji je sasvim sigurno veoma zadovoljan.

White je sa UFC-om radio sjajan posao tokom pandemije. Prvi je pokrenuo sportske događaje i napravio je zaista pravo čudo.

Već 24. aprila navijači će se vratiti u UFC. Na UFC 261 eventu na Floridi bit će prisutno 15.000 navijača, a glavna borba večeri je duel Kamarua Usmana i Jorgea Masvidala za titulu velter kategorije.

Sa druge strane za UFC 264 je najavljeno zaista nekoliko sjajnih mečeva, a naravno glavna borba večeri je treći obračun McGregora i Poirera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U posljednje vrijeme se dosta zakuhalo između ove dvojice boraca. Conor se vratio na staro i počastio je brojnim uvredama Poiriera i nema dileme da ćemo gledati pravi spektakl.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti