Sastavi za meč Velež - Krupa

Dudić primoran da promijeni dobitnu kombinaciju

Admin Čaušević

U 15 sati na stadionu Rođeni počet će duel 27. kola Premijer lige između Veleža i Krupe.

Domaćini se nalaze u odličnoj formi, u samom su vrhu i legitimni kandidat za izlazak na euroscenu te su im potrebni bodovi.

I gosti će sigurno tražiti put do boda jer su uspjeli uvezati dva pozitivna rezultata čime su se vratili u borbu za opstanak.

Feđa Dudić je bio primoran da napravi određene promjene u odnosu na startnih 11 u pobjedama protiv Sarajeva i Širokog Brijega.

Cheshmedjiev je ostao na klupi, a kapiten Zvonić će početi. Suspendovane Hasanovića i Vehabovića su zamijenili Pršeš i Ovčina.

Rekonvalescenti Cvijanović i Radović su se našli na klupi, ali ne isključuje se mogućnost da tokom meča dobiju priliku za igru.

FK Velež: Bogdanović, Zvonić, Zeljković, Pršeš, Ćosić, Ovčina, Georgijević, Brandao, Anđušić, Ferreyra, Radovac.

FK Krupa: Kolak, Karišik, Redžić, Pavlović, Dujaković, Jović, Palić, Muminović, Ćivić, Vukmanović, Mandić.

Susret će suditi Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora, dok su za asistente određeni Amir Kadić s Ilidže i Sretan Udovčići iz Prijedora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prva dva susreta ove sezone Velež je na svom stadionu bio siguran sa 2:0, dok je u Krupi na Vrbasu završeno bez pobjednika (1:1).

Također, poznate su kvote i za ovu utakmicu i jasno je ko je tu favorit. Kvote kladionice Mozzart možete pogledati na OVOM linku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.