Optimizam u redovima Krupe: Cijenimo Velež, ali vjerujemo u svoj kvalitet

Krupa gostuje u Mostaru

Optimizam u redovima Krupe: Cijenimo Velež, ali vjerujemo u svoj kvalitet

A. Beganović

U okviru 27. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Mostaru će sutra snage odmjeriti Velež i Krupa.

Meč, bitan za obje ekipe. Rođeni se bore za sami vrh, a Krupa za goli premijerligaški život, a s obzirom da su obje ekipe u dobroj formi može se očekivati i dobar meč.

Svjesni su u Krupi kvalitete Veleža, no u isto vrijeme vjeruju da mogu iznenaditi i kući se vratiti neporaženi.

Najmlađi strateg u Premijer ligi, Vladimir Ilić, dan uoči duela je istakao da poštuju Rođene i rezultate koje prave u ovoj sezoni.

"Dobro smo analizirali igru Veleža. Poštujemo ih, poštujemo trenera Veleža i svjesni smo njihovih kvaliteta i toga da su jedina ekipa koja nije izgubila u ovoj godini", rekao je Ilić, pa dodao:

"Međutim, mi svoj optimizam gradimo na tome da u posljednje tri utakmice nismo izgubili. Posjedujemo kvalitet, a na kraju krajeva i u jesenjem dijelu smo u domaćem duelu sa Veležom pokazali da se možemo nositi s njima".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nekadašnji igrač Veleža, a danas Krupe, Muahrem Čivić, također je pun optimizma.

"Idemo u goste jednoj odličnoj ekipi, ali s obzirom da i mi u posljednje vrijeme igramo dobro, imamo pravo biti optimistično. Nadam se da ćemo se vratiti kući neporaženi. Nedostaju im dva kvalitetna vezna igrača, ali na klupi Velež ima kvalitetnih zamjena tako da se taj izostanak po meni neće osjetiti."

Promo

Top Komentari

rodjak
Krupa ,polako sa izjavama,ipak ste vi zadnji na tabeli ,polako vidit ce mo sta ce biti .Nasi Rodjeni se spremaju ko da ce igrati protiv Bayerna pa izvolite nam se suprostaviti
8 0
user1605368976
FORZZA VELEŽ!
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi