Foto - Screenshot

Udinese im zabio nevjerovatan gol

Nova bruka odbrane Juventusa: Još se čudite što nisu ni blizu Interu ove sezone?

Midhat Šljivak

Torinski Juventus je nakon devet godina dominacije ostao bez titule prvaka Italije.

Novi šampion Serije A je ekipa Intera, koja je imala fenomenalnu sezonu i na kraju je sasvim zasluženo prošla prva kroz cilj.

Juventus iza sebe ima veoma lošu sezonu. Upitan je i plasman u Ligu prvaka, a ako se neko pita zašto Stara dama više nije na vrhu, samo mu treba pokazati gol kojeg su Bianconeri danas primili od Udinesea.

Odbrana Juventusa je spavala, igrači Udinesea su brzo izveli akciju, a završio ju je Nahuel Molina pogotkom za 1:0.

Nevjerovatno je da se ovakve stvari dešavaju fudbalerima Juventusa i nije nikakvo čudo što iza sebe imaju očajnu sezonu.

Pitanje je hoćemo li naredne sezone Staru damu gledati u Ligi prvaka. Ako se to ne desi klub će sigurno imati ogromne finansijske gubitke.

Do kraja sezone Juventusu slijedi zaista težak raspored i neće biti nikakvo čudo ako propuste nastup u Ligi prvaka naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Već narednog vikenda u direktnom duelu za Evropu igraju protiv Milana, zatim gostuju Sassuolu, pa im slijedi duel protiv novog šampiona Intera.

Sezonu završavaju utakmicom protiv Bologne, a treba istaći da 19. maja imaju meč finala Kupa protiv Atalante.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.